goed bereikbaar altijd bemanning vast aanspreekpunt

Alles centraal

Dat werkt

goed!

Jos bedrijvencentrum - JOS diensten -receptie

Centrale receptie

JOS Bedrijvencentrum beschikt over een centrale receptie, die op werkdagen (ma t/m do) bezet is van 08.30 uur tot 16.00 uur. Hier kunnen bezoekers worden ontvangen, u kunt er een boodschap afgeven, personen kunnen worden opgeroepen en postzendingen kunnen er in ontvangst worden genomen.

Jos bedrijvencentrum - JOS diensten - telefoonservice

Telefoonservice

JOS telefoonservice beantwoordt uw telefoon op professionele wijze, wanneer u dat wilt. De centrale receptie neemt boodschappen aan, of verbindt een gesprek door, als u bijvoorbeeld onderweg bent of niet in de gelegenheid bent uw telefoon aan te nemen. Telefoonnotities zorgen ervoor dat u geen bericht mist.

Jos bedrijvencentrum - JOS diensten - vergaderruimte

Vergaderruimte

JOS vergaderservice beschikt over een goed uitgeruste en modern ingerichte vergaderruimte, die ruimte biedt aan 10-16 personen. De ruimte is voorzien van draadloos internet, beamer, screen, flipover en whiteboard. U kunt desgewenst gebruik maken van de drankenvoorziening.

Jos bedrijvencentrum - JOS diensten - startersbegeleiding

Starters begeleiding

JOS starters begeleiding biedt management ondersteuning en advies aan ondernemers, die daar behoefte aan hebben. Deze begeleiding is erop gericht om het maximale rendement te halen uit uw onderneming. De onderwerpen waarop dit betrekking kan hebben zijn divers.

JOS bedrijvencentrum - tekstverwerking

Redigeren

De centrale receptie bij JOS Bedrijvencentrum helpt u graag bij het uitvoeren van secretariële werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het uitwerken van conceptteksten. Voor een perfecte presentatie kunnen rapporten en dergelijke worden ingebonden.

JOS bedrijvencentrum - kopieerservice

Kopieerservice

JOS Bedrijvencentrum beschikt over een uitstekend kopieerapparaat, dat vele mogelijkheden biedt. Het staat ter beschikking van de huurders van een bedrijfspand, werkruimte, tijdelijke vergaderruimte of bedrijfsruimte in JOS Bedrijvencentrum.

JOS bedrijvencentrum - bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte

JOS Bedrijvencentrum biedt beginnende en bestaande bedrijven passende huisvesting. De huurprijzen variëren met de omvang en de aard van de bedrijfsruimte. Mogelijkheden voor zzp-ers in het bedrijvencentrum zijn er van eenvoudige ruimte, grotere werkplaatsruimte tot een aantrekkelijke kantoorruimte.

JOS bedrijvencentrum - postservice

Postservice

JOS Bedrijvencentrum ontvangt de post centraal en zorgt voor de distributie. Ook kan het post op het postkantoor afleveren. Voor gebruikers van de extra service van de centrale receptie, die niet in JOS Bedrijvencentrum gevestigd zijn, wordt een speciaal tarief overeengekomen.

Contact
Tel. 0594 - 517771
De schelp 19 - 9351 NV Leek
Diensten
Centrale receptie
Telefoonservice
Vergaderruimte
Starters begeleiding
Redigeren
Kopieerservice
Bedrijfsruimte
Postservice
Privacyverklaring | Cookiebeleid | Jos Bedrijvencentrum | Vormgeving en realisatie Reclamebureau RAM